De eerste Profoto Roadshow in Nederland 31-10 Amsterdam


Al jaren ben ik Profoto gebruiker en sinds kort werk ik intensief met ze samen als ambassadeur en mede organisator van de nieuwe Profoto Roadshow. Een evenement voor fotografen waar je de nieuwste Profoto apparatuur zelf kan testen en direct ook mooie plaatjes mee kan maken in meerdere gestylde settings met professionele modellen. Daarnaast zijn er workshops en lopen er product specialisten rond waar je met al je licht vragen terecht kunt.


Op dit moment is het event nog niet officieel gepubliceerd, maar aanmelden kan al wel (inside information :-) ik laat mijn netwerk graag profiteren van de early bird korting. Er zijn maar beperkte early bird plaatsen, dus als je interesse hebt; sla je slag voordat het event via de Profoto kanalen gepromoot gaat worden!


De eerste Profoto Roadshow is op 31-10 in Amsterdam. Er zijn 2 workshops, 1 van Ymke Mythe en een van  Anders Hannola, twee echte licht guru's. Daarnaast kan je netwerken met prof fotografen en modellen. Er is een middag en een avond editie.

Binnenkort meer info, maar ik zou vast een plekje reserveren voor het vol zit!


Waarom je dit foto event niet mag missen!


  • Profoto producten zelf uitproberen!
  • Zelf shooten met prof modellen
  • Twee workshops
  • Vragen stellen aan product specialisten van Profoto
  • Netwerken met o.a. fotografen en modellen


Via onderstaande knop kan je aanmelden en meer info vinden! Volg mij op Instagram voor meer nieuws over deze roadshow. Ik zal ook hier de modellen en inhoud van de workshops presenteren.